Voice-overs

Your Translator verzorgt voice-overs in alle talen en dialecten van de wereld, passend in elk budget. Met een netwerk van 400 voice-overs vindt u altijd een passende stem voor uw projecten.

Dagelijks worden er alleen al op YouTube meer dan 3 miljard video’s bekeken. Daarom kiezen steeds meer bedrijven er voor om ook een gedeelte van hun marketingbudget te investeren in videomarketing. De bedrijven die dat (nog) niet doen, hebben veelal het argument dat dit een tijdrovend en duur proces is. Maar dat hoeft zeker niet zo te zijn, als u Your Translator als uw partner kiest.

Your Translator biedt voice-over-diensten aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven en passend in elk budget. Of u nu een Turkse, Poolse, Engelse, Spaanse of Chinese voice-over nodig heeft, mannelijke of vrouwelijke, wij kunnen voor u een passende “voice actor” vinden.

Niet alleen voor video’s, maar ook voor reclamejingles of een gesproken versie van uw presentatie kunt u bij onze voice-overs terecht. Wij zijn er van overtuigd dat wij in combinatie met onze vertaaldiensten u een goede totaalpakket aan diensten kunnen leveren.

U kunt op de onderstaande pagina’s voorbeelden van onze voice-overs beluisteren.

Op dit moment zijn niet alle voorbeelden en alle talen beschikbaar op deze pagina’s, dus u kunt per e-mail meerdere samples aanvragen.

Voice-overs in andere talen nodig? Op dit moment zijn niet alle voorbeelden en talen beschikbaar op deze pagina’s, dus u kunt per e-mail meerdere samples aanvragen.

Bereikbaarheid

Wij zijn altijd goed bereikbaar, ook in de avonden en weekenden. We streven er naar om u zo snel mogelijk te helpen.

Contact opnemen

info@your-translator.nl

Onze contactgegevens

Agnietenstraat 87
6822 JM Arnhem

Cederlaar 99
5467 HE Veghel

Waardering

Your Translator is lid van Proz.com en krijgt een gemiddelde waardering van 4.5 uit 5 sterren.

Hoog gewaardeerd

Meer dan 100 vaste klanten waarderen onze service met een 4.8 uit 5 sterren.