Tolken

Your Translator verzorgt tolken voor alle gelegenheden, zoals conferentie- en beëdigde tolken, maar ook gesprekstolken. Wij nemen al uw werk uit handen en regelen voor u de juiste tolk. U hoeft alleen de taal en datum en tijdstip door te geven en wij nemen het verder van u over.

Wij verzorgen graag een tolk voor u wanneer u die nodig heeft. Tolken is een zeer specifiek beroep. Er zijn verschillende manieren waarop getolkt kan worden. Wij maken onderscheid tussen:

  • Consecutief tolken: Een tolk vertaalt wat er gezegd wordt, nadat de spreker klaar is. Deze vorm van tolken komt vaak voor bij internationale conferenties;
  • Simultaan tolken: Een duo van twee tolken herhaalt wat er gezegd wordt in een andere taal. Voor deze manier van tolken is speciale apparatuur en een goede voorbereiding nodig;
  • Beëdigde tolken voor een notariskantoor: een tolk die verbaal vertaalt bij het passeren van notariële akten.
Wij hebben een groot netwerk van (beëdigde) tolken, dus waar u ook in Nederland bent, wij kunnen altijd een tolk voor u regelen!

Werkwijze

Wanneer u een tolk nodig heeft kunt u dit aan ons laten weten per e-mail. Wij sturen u vervolgens een opdrachtbevestiging waarin alle gegevens (datum, tijd, locatie en talencombinatie) vastgelegd worden. Vervolgens zoeken wij een geschikte tolk en laten u weten dat alles geregeld is. De tolk zal op de afgesproken datum, tijd en locatie aanwezig zijn om u verder te helpen.

Tolkopdrachten die plaatsvinden bij het passeren van notariële akten verlopen op dezelfde manier. Bij deze opdrachten sturen wij u de persoonsgegevens en een paspoortkopie van de (beëdigde) tolk toe. Wanneer u deze heeft ontvangen, verstuurt u de (voorlopige) akten naar ons en zorgen wij ervoor dat de tolk de opdracht zorgvuldig kan voorbereiden. De tolk zal op de afgesproken datum, tijd en locatie aanwezig zijn om u verder te helpen.

Bereikbaarheid

Wij zijn altijd goed bereikbaar, ook in de avonden en weekenden. We streven er naar om u zo snel mogelijk te helpen.

Contact opnemen

info@your-translator.nl

Onze contactgegevens

Agnietenstraat 87
6822 JM Arnhem

Cederlaar 99
5467 HE Veghel

Waardering

Your Translator is lid van Proz.com en krijgt een gemiddelde waardering van 4.5 uit 5 sterren.

Hoog gewaardeerd

Meer dan 100 vaste klanten waarderen onze service met een 4.8 uit 5 sterren.