Beëdigde of officiële vertalingen

Indien uw documenten beëdigd of officieel vertaald moeten worden (een vertaling met officiële stempel van de vertaler), dan kunt u ook bij ons terecht. Omdat beëdigde vertalingen voorzien worden van een stempel van de beëdigde vertaler zult u een beëdigde vertaling altijd per post ontvangen. Houd er daarom rekening mee dat de levertijd 1 of 2 dagen langer kan duren. Wel kunnen we de digitale versie alvast aan u toesturen.

Als er veel spoed is, dan is het nog mogelijk dat de vertaling persoonlijk wordt afgeleverd.

FAQ

Wat is een beëdigde vertaler?
Een beëdigde vertaler is een vertaler die door een rechtbank is beëdigd. Zij worden opgenomen in het Register van beëdigde tolken en vertalers (Rbtv)
Waarom een beëdiging?
Vooral overheidsinstellingen en notarissen verlangen dat sommige vertalingen worden verzorgd door een beëdigde vertaler. Omdat de beëdigde vertaler een eed moeten afleggen bij de rechtbank, kunnen overheidsinstellingen en notarissen er van uitgaan dat de vertaler de documenten correct vertaalt. Het gaat hierbij vaak om vertalingen van documenten met een officiële of juridische status zoals akten, bewijsstukken in rechtszaken, diploma’s en getuigschriften.

Bereikbaarheid

Wij zijn altijd goed bereikbaar, ook in de avonden en weekenden. We streven er naar om u zo snel mogelijk te helpen.

Contact opnemen

info@your-translator.nl

Onze contactgegevens

Agnietenstraat 87
6822 JM Arnhem

Cederlaar 99
5467 HE Veghel

Waardering

Your Translator is lid van Proz.com en krijgt een gemiddelde waardering van 4.5 uit 5 sterren.

Hoog gewaardeerd

Meer dan 100 vaste klanten waarderen onze service met een 4.8 uit 5 sterren.