Uw documenten

Om het vertaalproces zo efficiënt en spoedig mogelijk te laten verlopen, willen wij u vragen om uw digitale documenten (indien mogelijk) in het MS Office Word (.doc/.docx) bestandsformaat naar ons te verzenden. Dit vergemakkelijkt het vertalen van documenten waarbij het van belang is dat de originele opmaak behouden blijft. Hierbij kunt u denken aan teksten waarbij veelvuldig gebruik wordt gemaakt van grafieken, figuren en tabellen.

U kunt gebruik maken van ons online contactformulier op onze website of een e-mail te sturen naar info@your-translator.nl om uw digitale documenten aan te leveren.

Mocht het een uitzonderlijk groot bestand betreffen, dan raden wij u aan om gebruik te maken van WeTransfer.

HARDCOPY AANLEVEREN

Indien u niet kunt beschikken over een digitale versie van uw document, kunt u het ook via de post naar ons verzenden. Het postadres kunt u vinden aan de rechter bovenzijde van onze website. Houdt u in het geval van aanlevering via de post wel rekening met eventuele vertragingen van uw vertaling.

Het is ook mogelijk om uw documenten naar ons toe te faxen, het faxnummer vindt u onderaan de website bij contactgegevens.

LEVERING VAN UW DOCUMENTEN

Wij kunnen uw vertaalde document in een aantal bestandsformaten opleveren. U kunt dit aangeven bij uw bestelling of tijdig voor de opleverdatum een e-mail te sturen naar info@your-translator.nl.

Your Translator kan uw vertaling ook in uitgeprinte vorm opleveren. Dit zal voornamelijk van toepassing zijn op beëdigde vertalingen waarbij het document ondertekend moet worden om authenticiteit te garanderen. Houdt u in het geval van levering via de post wel rekening met eventuele vertragingen van uw vertaling. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening.

Bereikbaarheid

Wij zijn altijd goed bereikbaar, ook in de avonden en weekenden. We streven er naar om u zo snel mogelijk te helpen.

Contact opnemen

info@your-translator.nl

Onze contactgegevens

Agnietenstraat 87
6822 JM Arnhem

Cederlaar 99
5467 HE Veghel

Waardering

Your Translator is lid van Proz.com en krijgt een gemiddelde waardering van 4.5 uit 5 sterren.

Hoog gewaardeerd

Meer dan 100 vaste klanten waarderen onze service met een 4.8 uit 5 sterren.