Proeflezen en teksten corrigeren

Your Translator kan uw teksten laten proeflezen en corrigeren in alle talen, dus ook Nederlands. Onze ervaren vertalers zullen uw teksten voor u nakijken op correcte vertalingen, spelling en grammatica.

Alle teksten hebben een bepaald doel. Juist als een tekst in een andere taal is geschreven, is het belangrijk dat een tekst foutloos is en zijn doel daadwerkelijk bereikt. Niet alleen dat, maar een foutloze tekst getuigt van professionaliteit. U heeft vast wel eens getwijfeld aan de professionaliteit van een bedrijf toen u een offerte met taalfouten onder ogen kreeg. Het ingaan op een offerte kan soms afhangen van zeer kleine details.

Vlgones een oznrdeeok op een Eglnese uvinretsiet mkaat het niet uit in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn, het einge wat blegnaijrk is is dat de eretse en de ltaatse ltteer op de jiutse patals saatn. De rset van de ltteers mgoen wllikueirg gpletaast wdoren en je knut vrelvogens gwoeon lzeen wat er saatt. Dit kmot odmat we niet ekle ltteer op zcih lzeen maar het wrood als gheeel.

Bovenstaande stuk tekst bewijst waarom het gemakkelijk is dat wij over spel- en tikfouten heen lezen. Wij zullen uw teksten door professionele taalkundigen laten nalopen op spelling, grammatica, zinsbouw, woordgebruik, etc. Deze taalkundigen/vertalers zijn gediplomeerd en hebben als moedertaal de taal waarin zij bekwaam zijn, waardoor u zeker weet dat uw teksten daadwerkelijk hun doel bereiken.

In principe kunnen wij alle soorten teksten in vele verschillende talen (ook Nederlands!) laten proeflezen voor u. Niet alleen offertes, maar denkt u ook aan uw website of presentaties. Bent u student? Waarom laat u uw scriptie niet proeflezen? Onze tarieven voor proeflezen zijn erg concurrerend en afhankelijk van de aard van de tekst hanteren wij een uurtarief of een woordtarief.

Bereikbaarheid

Wij zijn altijd goed bereikbaar, ook in de avonden en weekenden. We streven er naar om u zo snel mogelijk te helpen.

Contact opnemen

info@your-translator.nl

Onze contactgegevens

Agnietenstraat 87
6822 JM Arnhem

Cederlaar 99
5467 HE Veghel

Waardering

Your Translator is lid van Proz.com en krijgt een gemiddelde waardering van 4.5 uit 5 sterren.

Hoog gewaardeerd

Meer dan 100 vaste klanten waarderen onze service met een 4.8 uit 5 sterren.