Over ons

Sinds de oprichting in 2009 is Your Translator uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor vele bedrijven in vertalingen, tolken, proeflezen en voice-overs. Wij geloven dat klanttevredenheid het succes van een bedrijf is: wanneer klanten tevreden zijn, zullen zij anderen onze diensten aanraden. Daarom doen wij er alles aan om de klant tevreden te stellen. Dit doen we niet alleen met aantrekkelijke tarieven en een goede en snelle service, maar ook door kwaliteitswerk af te leveren.

Kwaliteit tegen scherpe tarieven

Hoewel wij erg scherpe tarieven hanteren, zullen wij als laatste beweren dat wij de allergoedkoopste zijn, maar u krijgt daar ook wat voor terug, namelijk kwaliteitswerk. Onze diensten worden verricht door professionals (vaak met de doeltaal als moedertaal) met jarenlange ervaring op hun eigen vakgebieden, dat is de eerste kwaliteitscontrole. Daarna wordt de tekst nogmaals doorgelezen om eventuele schoonheidsfoutjes te ontdekken, dat is de tweede kwaliteitscontrole.

Goede en snelle service

Als online vertaalbureau kunnen wij erg snel voor u werken, maar ook overal. Laat u er niet van weerhouden om ons in te schakelen voor een vertaling of tolk, als u niet in de omgeving van onze vestigingen in Veghel, Eindhoven of Arnhem gevestigd bent. Daar is het internet voor. Wij zijn altijd goed te bereiken op vele manieren, zelfs in het weekend en ‘s avonds. De lijnen zijn kort, dus u wordt snel en vriendelijk geholpen.

Onze contactgegevens

Wij zijn op vele verschillende manieren bereikbaar, zodat u ons altijd makkelijk kunt bereiken. Op onze contactpagina staan alle mogelijkheden beschreven.

Your Translator
Agnietenstraat 87
6822 JM Arnhem

Your Translator
Cederlaar 99
5467 HE Veghel

E-mail: info@your-translator.nl

KvK-nummer: 66166594

Bereikbaarheid

Wij zijn altijd goed bereikbaar, ook in de avonden en weekenden. We streven er naar om u zo snel mogelijk te helpen.

Contact opnemen

info@your-translator.nl

Onze contactgegevens

Agnietenstraat 87
6822 JM Arnhem

Cederlaar 99
5467 HE Veghel

Waardering

Your Translator is lid van Proz.com en krijgt een gemiddelde waardering van 4.5 uit 5 sterren.

Hoog gewaardeerd

Meer dan 100 vaste klanten waarderen onze service met een 4.8 uit 5 sterren.